Autoservisy – rozdiely v cenách

Autoservisy –  1500e a 20e je rozdiel, nemyslíte?

Ahojte! Napisem vam jeden pribeh z dnesneho dna.Zakaznik prisiel k nam s tym,ze mu treba vymenit DPF filter,a za kolko by sme mu vedeli zohnat.Pred nami uz bol v inom servise,a tam mu povedali ze „pravdepodobne“ je zaneseny a treba ho vymenit,novy stoji cca 1500€.Diagnostika im neukazala nic,ale motor uz nevladal,startoval dobre,vyfuk nedymil.Bolo mi nieco cudne,a povedal som mu,ze vyskusam aj ja,a ked to naozaj bude dpf,tak ideme na to.

Nahodili sme na diagnostiku,nevypisala ziadnu chybu,tak som pokracoval v live datach.Tlak turba „skoro“ok,ale vaha!!!Verite neverite ked som prudko slapal na plyn,tak vaha meskala cca 5-6sekund!!!!!!Bolo jasne ze nieco musi byt v sacom potrubi,a nie vo vyfuku.Vzduchovy filter uplne,zopakujem uplne zaneseny,zato nevedela reagovat okamzite.Po vymene uz reaguje,vykon ma ok.Cize chalani zakaznik namiesto 1500 platil 20 za filter,a nieco este aj na robotu.Vy este stale verite v servisoch?Sice aj my sme servis,ale toto si nemozme dovolit.Neviem ci je to lup,alebo nevedomost,alebo ….
Auto bolo Honda CRV rok vyroby 2008 s 150000km/skutocne km/.Takto sa robi na SK?????Je mi do placu.

vzduchovy filter

 

AUTOR: Avelmak

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.