Auto žiarovky skúsenosti

Autožiarovky H7 skúsenosti

V článku o skúsenostiach s xenon žiarovkami som spomínal, že som kúpil svetlomety na fabiu a svietili strašne slabo. Potom som písal, že po zakúpení xenonov to bol obrovský rozdiel vo svietivosti. No a tu sa zastavím lebo medzi kúpou HID xenon žiaroviek som poskúšal aj dva typy obyčajných žiaroviek H7.

 

OSRAM NIGHT breaker

osram H7 1

a

PHILIPS VisionPlus 12V H7 55W PX26D

VisionPlusH7

 

Po zakúpení žiaroviek OSRAM Night Breaker som očakával že za 23euro to bude svietiť, ako by sa patrične patrilo za tu cenu.

Na obrázku deklarujú vyšsiu účinnosť:

osram H7

Po nainštalovaní autožiaroviek H7 OSRAM Night breaker bo vidieť rozdiel vo svietivosti tak ale o 15% viac oproti klasickým obyčajným žiarovkám H7. No poviem Vám že nič moc a to nehovorím o svietivosti počas dažďa, to poznáte asi všetci s projektorovými svetlami že to nie je nič moc.

Po 8 mesiacoch svietenia(denné svietenie mám na H7) išli auto žiarovky OSRAM do večných lovíšť.

 

Dal som ešte jednu šancu kvalitným auto žiarovkám H7 a skúsil som značku PHILIPS. Žiarovky H7 stáli cca 21euro, povedal som si OK idem do toho. Po namontovaní do auta prišli zase očakávania a zase sa nič nekonalo tak som si zase ponadával že keď tieto odídu tak idem do xenonov. Jednu výhodu mali tieto žiarovky a to bola výdrž cca 1,5roka. No a potom už išli xenon žiarovky 🙂

Zdieľaj článok:

Jeden komentár k “Auto žiarovky skúsenosti”

  1. ja som na moje auto zobral halogenove ziarovky XENESIS. Drzia uz skoro dva roky. Predtym som mal NB od Osramu, ale vydrzali cca pol roka, cize podobna skusenost.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.