Homokinetické kĺby

Homokinetické kĺby čínskej kvality

Našiel som na nete tento otkaz tak ho sem postnem, len som ho musel troška preštylizovať nebolo to zrozumitelné.

Prednedávnom som musel meniť na aute homokinetický kĺb. Vydržal na aute cca 180000km a to sa mi zdá dokonca aj málo. Bol som naštvaný keď som prišiel do servisu a cena homokinetického kĺbu  bola cca 140euro tuším. Skoro sa mi panenky pretočili, že aké ceny majú tie homokinetické kĺby. Tak odišiel som zo servisu do najbližšej  predajne s autosúčiastkami a tam mi dali na výber vraj homokinetické kĺby čínskej značky tiež niečo vydržia. Tak som skúsil a zarikoval a kúpil čínsky homokinetický kĺb za 35euro a bol som vysmiati koľko som ušetril. No po namontovaní v servise neautorizovanom som chodil cca ale mesiac a zrazu počúvam od podvozka pri vytočených kolesách také chrum chrum….. tak som sa pozrel na podvozok a ejhla manžeta na tom homokinetickom kĺbe bola roztrhnutá. Takže 35euro vyletelo do luftu tak isto aj peniaze za automechanika cca 20euro…. takže v podstate som nič neušetril a dokonca som bol 55euro už v mínuse.

VIKA_FABIA_KSK451 6Q0498099C

Takže prišiel na radu nový homokinetický kĺb značky SPIDAN no a ten mám už na aute cca 5 mesiacov a všetko v poriadku ale cena 68euro + práca 20euro. Ak by som nevymýšlal tak by som už mal za tie vymenené homokinetické kĺby aj originál značkový.

AUTOR:  shanzen

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.