Akumulátor

Akumulátor Banner skúsenosti

Už dlhšiu dobu som pozoroval že moj akumulator nie jo to čo býval. Aj po opetovnom nabití akumulatora sa do mesiaca vrátili horšie štarty, , tak som sa rozhodol pre kupu noveho.  Pracoval som v rakusku blízko výrobne akumulatorov Banner. Tak som sa rozhodol vyskúšat tuto značku,  bolo rozhodnute akumulator Banner.

Pozeral som po internete ako sa pohybujú ceny akumulatorov aby som nebol v autopredajni za vola a nekupil nejaky predrazený akumulator. Tak som zasiel do predajne a kúpil som Banner Power Bull 12V 45Ah 330A. Po nainštalovaní akumulatora do auta som nastartoval a auto chytilo hned, nie ako ta moja unavená 7 ročná VARTA.

 

akumulator banner

 

No ale nadšenie z noveho akumulatora ma prešlo po 3 mesiacoch z ničoho nič auto len tak točilo pri startovani , horšie ako stará VARTA. Akumulátor som dobil a zase 1mesiac v pohode a potom zase to iste. Zavolal som si kamarata elektrikara aby mi zmeral odber prudu za kludu auta. Odber bol nejakých 30mA čo bolo v norme. Takze prehodil som staru unavenú (nabitú)VARTU a auto zase nastartovalo. Dali sme akumulator Banner a zase to iste len bl bl bl vobec nepretočilo a ani po nabití akumulatora Banner. Tak som si povedal asi zlý kus idem ho reklamovať. Došiel som do predajne a tam ze mi Akumulator nevyreklamujú( že oni ho tiež nabijú a tak vyskusaju a to je vsetko) ale aj tak mi peniaze nevratia. Tak som zobral akumulator Banner a vyhodil. Kúpil som nový akumulator VARTA neviem presný typ, samozerejme nie v tej predajni 🙂 …… jazdím už rok a všetko v pohode. Takže štastnú ruku pri výbere 🙂

Autor: Sebo

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.