Pneumatiky v technickom preukaze

Dobrý deň. volám sa damian a chcem len napísat aby ste si davali pozor na tie hlavy zelene co zastavuju chudobnych ludí. Len tak som išiel do mesta pre mlynček na mäso a zastavili ma policajti ach jake mam nervy ked si zase na to spomenem.

Vypýtali si doklady a podobne tie riekanky okolo toho, behal okolo auta jak šaleny kontroloval asi aj spinu spod blatníkov. No potom prisiel ku mne a uz som vedel ze je zle, spýtal sa ma ci viem co mám za pneumatiky ja ze jasne ze viem jazdenne pirelli povedal som. No ale hovorí rychlostný index máte nevyhovujúci pre toto vozidlo. Hmm ostal som trocha mimo lebo v tom momente som nevedel ani o jaky index ide.

policajti pneumaiky

 

Tak sme vystupili z auta a pozreli sme sa na pneumatiky a mali na konci písmeno “ T “ … a ze v technickom preukaze mám minimálne “ H „. Ze mozem mat vyšší index a nie menší. Mohol by som niekoho zraniť vraví policajt. No a ze je to za 100euro vraví. Ostal som kukat ja bager na tvrdu zem. Po niekolkých minutach dohadovania sme to dali na 40euro. Išli somnou normalne domou aby som im dal tie peniaze. No c uz povedal som si moja chyba auto som kupoval aj s tými gumami a index som si ani nevšímal rozmer mi sedel a hotovo….

Sice nemusím týchto našich zelenych ochrancov ale mal pravdu. Preto si poriadne pozrit co mate za pneumatiky v technickom preukaze.

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.