Autožiarovky H4

Ahojte, píšem sem preto, lebo som menil autožiarovku na aute nissan micra. No kolko bohov som ja naspomínal, asi sa budem musiet ist normálne vyspovedat. Takže už s predošlých aut som vedel že radšej mením hneď obidve autožiarovky. Tak teda som kúpil. Len normálne to človek potrebuje maturitu aby vymenil v týchto autách žiarovku.  Tak po cca 2 hodinách a  pár cigaretach sa mi podarilo ich vymeniť.

Autoziarovky svietili všetko bolo v poriadku.Po dvoch týždnoch mi žena hovorí že jej zase nesvieti jedna ziarovka. No poviem Vám v duchu som už zase nadával….

autoziarovky H4

Tak som to rozobral a idem pozret co mi to v tej predajni vlastne predali a na ziarovke bolo napísané STARLINE 12V bla bla tak som vydedukoval ze asi starline autožiarovka neni bohviečo. Kúpil som nejaké iné tuším značka NARVA. Zase po niekolkých utrapach som menil tie ziarovky, ale už to išlo lepšie. Autožiarovky H4 Narva svieta  doteraz už to je asi 7 mesiacov.

AUTOR:  Parkan

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.