Biely dym z výfuku, radšej odťah.

biely dym z vyfukuIšiel som s priateľkou na nákupy, konečne ma prehovorila po dlhej dobe tak že OK spravím jej aspoň radosť a vypadneme troška od týchto náročných  pracovných dní. Dá mi chvíľu pokoj od nákupov a bude prevládať len spokojnosť. Naštartoval som auto a hneď som mal divný pocit. Auto normálne naštartovalo, ale zo začiatku malo nekľudné voľnobežné otáčky. Ale po cca 15 sekundách bolo všetko v poriadku. Tak sme teda vyrazili a keď sa motor zohrial išiel nejako divne vôbec sa mu nechcelo za plynom.

Bol som v tom, že to spôsobuje kvalita paliva na našich čarpacích staniciach, ktorá nie je bohvie čo. Tak sme prišli pred nákupné centrum a podotýkam bola už tma. Keď sme chceli zaparkovať tak jeden chalan mi zabuchal na okienko a že mi ide biely dym z výfuku, ja som si vôbec toho nevšimol. Poviem Vám  ľudia si išli oči vyočiť že čo sa bude  daľej diať, mysleli si že asi prídu hasiči. Ten chalan bol natoľko ochotný že priniesol baterku z jeho auta a pozerali sme sa do motorového priestoru no nič sme nezbadali, auto išlo asi na tri valce po naštartovaní. Nechcel som  s tým ísť 40km aby som tam niečo nepokazil. Tak som zavolal brata nech ma odtiahne a ráno niečo poriešime. Samozrejme mladá si to tiež zlízla bol to jej nápad tie obchodáky 😀 Samozrejme len v rámci srandy 🙂 Auto som dal odtiahnuť do autorizovaného servisu aby zistili čo mu je a samozrejme som servisákom po telefóne popísal problém atď. Na druhý deň mi volali zo servisu že si môžem prísť pre auto, tak som tam išiel zo sklesnutou hlavou koľko peňazí to bude celé stáť. Nakoniec to bola vadná nejaká zapaľovacia lišta v hodnote 2000sk. Biely dym spôsobovalo nespálené palivo v tretom valci.

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.