Mikrospánok

Bol som dlhšie odcestovaný v zahraničí  za prácou, ako sa na správneho slováka patrí. Keď som prišiel domov tak videl som pri našich dome nabúrané strýkove auto. Bol som v šoku keď som sa na to auto pozrel.  Z jednej strany cele zatlačene. Hneď som sa spýtal našich čo s deje ani sme sa poriadne neprivítali. Mama odpovedala no chvala bohu sa mu nič nestalo mal štastie a popísala mi situáciu.

Strýko po dlhšej dobe doma sedenia, podotýkam že nie vlastnou príčinou dostal novú prácu. Konečne ho mama videla vytešeného a hlavne  konečne budú mať do jeho rodiny nejaký stály príjem. Chodil na týždňovky, denodene sa mu neoplatilo chodiť domov. V práci mal tráviť od 6:00 do 15:00, ale bývali tam aj do 19:00 skoro každý deň. Strýko chodil domov vyčerpaný a unavený z celého týždňa. Ten piatok mu bol skoro osudný vracal sa domov z práce kde bol do 22:00 a  okolo 22:30  v polovici cesty  mal nehodu. Strýko dostal mikrospánok a namotal auto na strom. Po prebratí nevedel kde je a široko ďaleko nebolo ani nohy. Snažil sa dovolať cez mobil, ale z ruky mu tiekla krv a zašpinil si mobil a nevidel na display. O pár minút neskôr išla okolo nejaká rodinka z výletu a tí mu zavolali pomoc.  Mal od boha štastie že sa mu nič nestalo. Ak by niekto išiel s autom oproti mohlo sa to skončiť omnoho horšie. Postol som adminovi aj foto, hádam ju pridá.

nehoda auta 2

Na auto sa zvysoka vykašlať. Ľudský život je neoceniteľný a treba si ho vážiť. Žiadna práca nestojí za to a hlavne nepodceňovať ten mikrospánok.

AUTOR: Vader

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.