Žena za volantom

V práci máme kolegyňu, ktorá sa chystala do kúpeľov aj s ostatnými ženami. Na tom by nebolo samozrejme nič zlé, ale keď si ženská pozerá cely týždeň trasu kadiaľ pôjde znamená riadny stres pred cestou.  Spýtala sa asi každého kolegu v kancelárii či ta alebo ta cesta bude správna 🙂 A poviem Vám jednalo sa relatívne o cca rovnú trasu bez nejakých odbočiek  🙂 Mala z toho chudera stresy. Všetko sme jej v práci popísali a ukázali najhoršie križovatky podľa street view, kde to mala perfektné zobrazené.

Kolegyňa teda odišla do tých kúpeľov s asi jedným plným šanonóm kde mala vytlačenú celú trasu. Cca po dvoch týždňoch sa vrátila a začala nám hovoriť jej zážitky z cesty 🙂 Prvý šok bol ten, keď išla pre jednu svoju kámošku. Vyrážala ráno cca o 4:00, keď je ešte tma.  Pri Hlohovci vbehla do protismeru nad diaľnicou. Vraj nevšimla si 🙂

zena za volantom

 

Sice sa pousmiala, ale nebolo jej všetko jedno hovorila že taká bola v strese ani nevedela zaradiť spiatočku a vycúvať z toho protismeru. Chvalabohu v takom čase auta moc nechodili tak sa nikomu nič nestalo. Triasli sa jej ruky až do Nitry 🙂 no ale tam prišiel tiež ďalší šok pre chuderku. Ako išla vyzdvihnúť kámošku tak sa zakecali a hodila si pomocné mapky do kufra. V Nitre sa ocitli na veľkom kruhovom objazde, samozrejme zase zavládol stres a panika nevedela kade ma presne ísť tak odbočila niekde do mesta.  Zastavila na krajnici a chcela si ísť vytiahnuť mapku z kufra(samozrejme ich mala pod všetkými vecami) a v tom už za ňu zaparkovala mestská polícia 🙂 Stála v zóne zákazu zastavenia. Hovorila: Aj jej bolo divné že tu nikto nestojí…. ale vyviazla len s dohovorom. Mala štastie že nedostala pokutu 🙂  No potom ešte ďalšie ženské pikošky ale to nestojí za reč.

Autor: Mavtin

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.