Aká je najlepšia nabíjačka na svete ? Predsa CTEK MXS 5.0

Dnešné moderné vozy majú veľmi veľkú spotrebu energie a aj na batériu sú veľmi náročné. Mnohé vozy fungujú na systém štart-stop, ked sa batéria počas krátkej jazdy mestom použije viacjrát na štart motora a pritom sa nestačí dobiť na svoju úroveň. Preto nabíjačky majú stále vyššie opodstatnenie.

Mnohé firmy ako Porsche ponúkajú miesto rezervy – kolesa skôr nabíjačku. Teda odporúčajú časté dobitia batérie, ktoré si máte vykonávať sami doma. CTEK MXS 5.0 je najlepšia nabíjačka na svete podľa viacerých renomovaných magazínov ako AutoBild napr. Oproti iným obsahuje patentovaný 8 krokový dobíjací systém, pri ktorom po každom kroku vykonáva diagnostiku batérie. Je to jediná nabíjačka , ktorá obsahuje aj program na obnovu -opravu starej batérie Recond. S týmto režimom Recond si predlžite životnosť autobatérie o nejaký ten rôčik. Nabíjačka CTEK MXS 5.0 je na všetky batérie o napätí 12v. Rovnako aj motocyklové aj automobilové, či už mokré WET alebo AGM, Gel i ECB batérie.

ctek extraolej

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.