Alkohol test

Tester alkoholu skúsenosti.

Chodievam do našej obľúbenej krčmy a mali sme s chlapmi dilemu a to alkohol test. Pravda niektorý z nás sú aj z druhej dediny a nechodia do krčmy pešo ale na aute 🙂  Asi to aj poznáte niektorý.  No ale k meritu veci, jeden má alkohol tester a keď ide domov po niekoľkých hodinách vždy si alkohol test spraví. Samozrejme ja som za to že alkohol za volantom nie je dobrá kombinácia. Ak mu v tom alkohol teste vychádza že OK tak sa zoberie a ide domov na aute.

No ale čo sa nestalo jedneho piatkoveho večera, sme popíjali a týpek si fukol do testera alkoholu a vyšlo OK. Odišiel na aute a vypadal byť uplne v poriadku.

alkohol test

Za chvílku zvoní spolusediacemu pri stole telefón ze chalana chytili a nafukal. Tak sa zohnal sofer a išlo sa pre neho. Pravdepodobne alkohol test na testery zlyhal. Tak sme išli aj mi pre neho a pýtali sme sa ako to je policajtov. Vraj kolega nafúkal len zbytkový nejaký alkohol a my sme hovorili ale ze on ma tester alkoholu a vyšlo mu že OK. Oni na to…. vraj ten prístroj neni kalibrovaný a má velké odchýlky.

Takže nespoliehajte sa na testery 🙂

AUTOR: RAMPIn

 

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.