Ukradnuté kolesá

Tento príbeh je trochu starší, ale dúfam že niekoho poučí dostatočne, aspoň tak ako som sa poučil na ňom ja. Škoda že mňa to stálo cca 10 000 sk. Možno  podobnú sumu Vám pomôžem ušetriť 🙂

Kúpil som si na moju staršiu raketu  Škoda Forman z roku 1995 nové elektróny aj s pneumatikami. Nesmejte sa, ale  boli to len 14″ disky 🙂 Samozrejme auto som zdedil takže mi ostali nejaké peniaze na nové disky a pneumatiky. Predtým krstný otec jazdil len stále na zimných pneumatikách, mal to na zimu aj leto 🙂 Ja som chcel nové letné pneumatiky a chcel som mať samostatné sady na prezúvanie, aby som nemusel stále pred začiatkom sezóny chodiť po pneuservisoch a platiť peniaze naviac.  Keď som kupoval pneumatiky z Eshopu tak mi tam dávali na výber aj bezpečnostné skrutky a ja som odmietol, bo stáli ale 950 sk.  Ešte som si povedal načo by mi boli a kto by mi chcel ukradnúť kolesa, veď auto mám odparkované rovno pred domom.

ukradnute kolesa
ilustračné foto

Približne asi dva mesiace po nahodení elektrónov som chcel ísť ráno do práce a ten pohľad na auto ma zdesil. Auto ležalo bez kolies vyslovene na zemi a na brzdičoch. Ukradnuté kolesá som nahlásil a počkal som na policajnú hliadku. Prišli spísali zápisnicu a povedali mi že v tomto mesiaci som v okrese není sám, vraj tu vyčíňa nejaká partia ktorá kradne hliníkové disky . Policajt sa ma pýtal či malo auto aj bezpečnostné skrutky. Povedal som že nie a on len tak pohmkol a povedal ak by som tam mal bezpečnostné skrutky tak toto by sa nestalo. Vtedy som si spomenul na ten eshop ako mi tam núkali tie skrutky  a ja som ich odmietol 🙁 Ukradnuté kolesá sa samozrejme nenašli aj som lovil po internete ale nula bodov.   Preto radšej zainvestujte do tých bezpečnostných skrutiek.

Robo

Zdieľaj článok:

Jeden komentár k “Ukradnuté kolesá”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.