Kliešte na hadicové spony

Ja by som chcel len krátkymi vetami povedať o výbornej pomôcke hlavne pre tých ktorý sa často vŕtajú v autách. Jedná sa o kliešte na hadicové spony. Predtým som používal na sťahovanie týchto spôn klasické blicky alebo kombinačky.   Práca s nimi bola pomerne jednoduchá ale ak ste narazili na miesto kde není prístup s týmto klasickým domácim naradím máte problém.

Strávil som kopu zbytočného času demontovaním jednej hadice chladiacej kvapaliny že ma prešla chuť už na všetko ostatné a to som mal pred sebou ďalšie hadicové spony (chladiacej kvapaliny).  Po takýchto skúsenostiach som si radšej zaobstaral náradie na takéto náročné miesta. Ich hlavnou výhodou je možnosť demontáže hadicových spon aj na miestach, kde sa ani s dvomi prstami nedostanete.  Pri každom náradí sú určite triedy kvality  a od toho sa odvíja aj cena. Profesionálne dielne si zadovážia kvalitu z dôvodu častého používania, takéto kliešte môžu presiahnuť cenu kľudne aj 90euro.

demontaz hadicovych spon

klieste na spony

Ja osobne robím par aut tak som siahol po niečom lacnejšom. Moje kliešte  stáli cca 18 euro. Prikladám obrázky ako vyzerajú. Na spodnom obrázku je vidieť ako funguje uchytenie.  V prevedení sú vidieť lacné náklady na výrobu, ale svoj účel zatiaľ vždy splnili 🙂

Autor: Isoo

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.