Poškodené gumičky na stieračoch, ďalšie stierače Bosch Aerotwin

V minulom článku som popisoval výmenu gumičiek na originálnych stieračoch SEAT ALTEA za typ kompatibilný  s mojimi stieračmi.

No po cca 4 mesiacoch používania sa gumičky začali deformovať. Zistil som to po zotrení, nikdy nenechávali stierače rsp. gumičky mapy.  Posledné dva týždne to vrcholilo, nejako som ich nekontroloval, lebo som chodil do práce ráno a ani sa mi nechcelo v daždi.

poskodene gumicky na stieracoch 1

 

poskodene gumicky na stieracoch 2

V posledných štádiach rozpadu začali vrzgať, nebolo to ani súvislé vrzganie po celej dráhe stierača, ale iba pri dorazoch to tak vrzglo. Nakoniec predsa len musím siahnuť hlbšie do peňaženky a kúpiť nové stierače. Po niekoľkých odporúčaniach padla voľba na Bosch Aerotwin. Pôvodné gumičky ma stáli okolo cca 14 euro. Nové stierače Bosch Aerotwin stoja cca okolo 40 euro. Tak dúfam že bude za tie peniaze spokojnosť. Samozrejme potom poreferujem ako držia. Tým gumičkám z ebay dám v budúcnosti ešte jednu šancu.

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.