CESTY

Tie naše výtlkové cesty.

Každý slovák a hlavne motorista pozná stav našich ciest. Tento krátky článok píšem hlavne preto, aby som zabránil aspoň niekomu, aby vletel do výltku na tých naších ohromne upravovaných cestách.

Čakala ma jedna firemná cesta, povedal som si aspoň vypadnem niekam mimo.

Išiel som na firemom aute(áno najlepšie teréne auto), ale ja s k nemu tak nechovám, chovám sa k nemu ako ku svojmu. Už v okolí nášho bydliska Trnavy sú tie cesty v takom stave, že by sme mali fasovať od štátu teréne auta na tieto naše cesty. Načo platíme tie dane. Pokračoval som vo firemnej ceste a po vybehnutí na diaľnicu som si trocha uľavil. O tie diaľnice sa aspoň trocha starajú, povedal som si. Keď som zišiel z diaľnice na normálnu cestu v Žiline a pokračoval som smerom na Ružomberok tak tam sa to stalo !!! V diaľke pri 90km/h som si všimol na ceste, taký akoby tieň. Spomalil som na 60km/h prešiel ten výtlk  a nevšimol som si, že za ním na ceste bol ešte väčší no a ten som chytil z ľavým kolesom. Hneď som odstavil auto na krajnicu a zistil som vykrivený disk. Bál som sa s tým autom pokračovať ďalej v ceste a tak som radšej navštívil najbližší pneuservis. Z autom sa dalo normálne ísť tak som to riskol. V pneuservise museli vymeniť celý disk, aby som mohol pokračovať v ceste. Samozrejme na firme boli opletačky, že či som ten výtlk nevidel, mal som spomaliť ešte viac… komentovali to. Nikto sa ma ani neopýtal či som v poriadku. Však to asi všetci poznáte ako to je s našimi firmami.

vytlky

 

AUTOR: tigerz

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.