Lacné Pneumatiky

Pneumatiky – Čína.

Ako sami viete tak trh s pneumatikami je na tom tak, ako u ostatných vecí, sú lacné a drahšie pneumatiky. Dnešním trendom ja čo najviac predať a samozrejme čo najviac ušetriť, je to tak v každej firme. S tým šetrením to dokonca poznáme aj na platoch.

Presúvanie výroby či už pneumatík, alebo iného tovaru do číny vzniká pre firmu dosť veľká úspora nákladov a to konkrétne aj na zamestnancoch.

Výrobcovia pneumatík, ktorí sa presúvajú do Číny a snažia sa zachovať kvalitu tak samozrejme si pneumatiky od nich budú držať stále tu istú cenu, ale na zamestnancoch ušetria tak dosiahnu väčší zisk a mi sa stretávame na úradoch práce :).

Náklady na výrobu pneumatík  sa znížili o možno aj 40%. Ciel je jasný zvýšiť zisky pri zachovaní kvality.

V Číne sa vyrábajú aj kvalitné pneumatiky, sú to väčšinou výrobcovia ktorým záleží na renomé, ale máme tu aj pojem dosť vyhľadávaný na internete a to “Lacné pneumatiky“

Ak si tento pojem lacné pneumatiky dáme do vyhľadávača tak väčšinou skončíme pri tých najlacnejších pneumatikách a to čínskych pneumatikách, kde láka samozrejme len jedno a to cena.

 

 

lacne pneumatiky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Našiel som na internete debatu…

 

Skúsenosti s čínskou pneumatikou Tigar.

Kúpil som pneumatiky značky Tigar. Najazdím veľmi málo tak načo budem kupovať drahé pneumatiky. Veď tieto pneumatiky mi stačia. Chalan sa vystatoval že kúpil o polovicu lacnejšie ako jeho oponenti ktorí si kúpili pneumatiky od renomovaného výrobcu samozrejme drahšie. Ako tak čítam na konci debaty chalan s Tigarmi(čínske pneumatiky) napísal že mu po 3 mesiacoch vznikli na 2ks pneumatikách na boku také bubliny. Potom chalan kúpil iné pneumatiky a bol s toho taký skormútený, ale aspoň napísal na to fórum že sa tie pneumatiky poškodili a nedržal to v tajnosti, ako to niektorí robia, aby neznížili svoje EGO 🙂

 

Dávajte si pozor čo kupujete.

Pneumatiky sú jediná vec čo Vás drží na ceste !!!

 

Zdieľaj článok:

3 komentáre k “Lacné Pneumatiky”

    1. Značka Tigar nie je čínska.Je fabrika v Srbsku patriaca pod koncern Michelin.Ja ich mám na aute od jesene 2009,t.j.necelých 9 rokov.Sú to zimné Tigar Winter 185/65-14.Majú najazdené doteraz cca 55 000km.Nemajú žiadne bubliny,dezén ešte 4-5mm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.