STK

STK- Stanica Technickej Kontroly skusenosti

Končila mi 2 ročná STK. Tak som si zobral den dovolenku aby som si všetko pobehal. Som podstivec na auto. Brzdovú kvapalinu mením každé dva roky, dokonca aj v spojke. Pravidelne olej každý rok bez ohladu kolko najazdím. Mám VW POLO. Auto som kupoval od rodinny oni ho kupovali ako nové. Preto som ho aj zobral, lebo som vedel že to je TIP-TOP.

Navštívil som teda nemenovanú stanicu STK zapísal som sa a čakal kým ma nezavolajú. Ked som prišiel narad samozrejme niektorý ktorý prišli na STK dokonca po mne boli skorej vybavený, zaujímave že. No tak som prišiel na radu ja. Auto mi skontroloval a pri kontrole čísla motora nastal problém. Nikde nevedel najst kod motora a hned bol problem že som tam daval druhý motor a ze to treba preverit. Kukal som ako PUK, lebo som vedel že všetko je pôvodné.

logo- STK

Dal mi auto odstaviť von. Cakal som a potom ten pán prišiel ze sa mám zastavit za mesiac a mám si ten motor dat do poriadku. Naštval som sa išiel som robit poriadok na centralu do hlavnej budovy. Nech to všetko preveria ako majú, nech si najdu nejake tabulky kde ten kod je a podobne veci. Tak som chvílu cakal a prisiel mechanik s nejakým papierikom A4 a na nom bolo nakreslené kde sa to cislo má nachadzat a verte neverte zrazu sa našlo. Takže STK som nakoniec dostal, ale predstavte si, ze by som sa tam nešiel hadat tak by som asi musel vyrazat kod motora niekde 🙁

Je to sila a zároven poučenie pre ostatných….

AUTOR: WRAJT

 

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.