Kúpa ojazdeného auta

Syn sa oženil a narodilo sa im dieťa tak sme sa so ženou rozhodli že im dáme naše auto a my si kúpime nejaké novšie z autobazaru. Pokukovali sme po rôznych autách, chceli sme niečo maximálne 3 ročné. Auto sme hneď tak nepotrebovali tak nás kúpa auta tak nesúrila a mali sme čas na výber. S predchádzajúcim autom Peugeot 407 sme boli spokojný a nebránili sme sa, ale ani ostatným automobilkám.

Časom sme si našli so ženou spoločný čas a pracovne sme nemali žiadne povinnosti tak sme sa teda vydali pokukať po autách. Máme svoje roky a chceli sme niečo s vyšším podvozkom. Nakoniec sme skončili u Peugeot 3008 rok výroby 2010.

kupa ojazdeneho auta

 

Dali sme za neho ale 10500 euro. Spokojne sme vyrazili domov a kochali sme sa celou cestou ako dobre sme vybrali. Na druhý deň sme odchádzali so ženou do práce a vycúvaval som auto ako som vyšiel za bránu žena ma ohlásila vraj je pod autom nejaká mláka. Otvoril som kapotu a chýbalo s chladiacej kvapaliny. Tak som išiel do servisu kde všetko skontrolovali a nič nenašli…doliali kvapalinu a povedali že nech to sledujem. So ženou už sme mali aj taký zlý pocit.

Najazdil som nejaké km a na druhý deň to isté mláka pod autom a chýbalo s chladiacej kvapaliny. Tak sme sa vydali do autobazaru. Prišli sme tam a už neboli taký ústretový ako na začiatku. Auto si nechali a vraj ho skontrolujú. Majú na to 30 dní.  So ženou sme tŕpli 10500 euro vo vzduchu  a auto je pokazené. Po 23 dňoch nám zavolali že auto je v poridaku a máme si pre neho prísť. Opäť sme tam teda išli si ho vyzdvihnúť. Keď sme prišli tak normálne boli taký naštvaný, že sme im dali robotu navyše. Príjmací technik nešiel s nami ani k autu išiel s nami mechanik, ktorý auto opravoval a ten nám dal kľúče že už je všetko OK. Tak sme odišli a mláka pod autom sa už neobjavovala.  Takže naša skúsenosť z autobazarom….    jReno

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.