Prehriata navigácia GPS

Tiež prispejem do mlyna. Vybrali sme sa v sobotu na výlet do Tropicaria v Budapesti. Budapest a madarský jazyk nepoznám. Tak na cestu sme si pozicali navigáciu GPS. Navigácia nás nadherne dotiahla k cielu rovno pred tým tropicariom. Pochodili sme Tropicarium, boli sme sa najest a popozerat este po obchodoch.

Priatelka stále otravovala ked sme vchádzali do budapeste aby sme behli do nejakého obchodného shoping parku ktorý videla a ja ze OK. Tak sme už išli smerom k autu že odchádzame. Pobalili sme sa a nasadli do auta. Chcel som na navigacii naplanovať cestu domov a nefungoval display. Ta dotykovka vôbec nereagovala bol nepoužitelný a cestu z Budapeste bez navigacie som si nevedel predstavit. Navigácia bola totalne prehriata od slnka a to som ju pritom skoval za zadne sedacky. Rozhodli sme sa ist naslepo.

tropicarium

Poviem Vám názvy mi vôbec nič nehovorili. Nakoniec som zapol naplno klimatizaciu a prietelke som dal GPS aby ho drzala pri ofuku studeneho vzduchu. Po 5 minutach bludenia Budapestou priatelka zapla navigaciu a všetko fungovalo ako má. Rychlo som zadal suradnice a prašili sme na SK. Ani sme sa v shoping parku radšej nezastavili 🙂  Nikdy nenehavajte navigaciu v rozpalenom aute. Ak vám nepojde display skúste mu pomoct klimatizáciou.

JOJO

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.