GPS

Skúsenosti GPS ASUS navigácia

Plánovali sme výlet s rodinou čiech chceli sme navštíviť nejaké zologické zahrady. Nikdy som nemal skúsenosti s GPS navigáciou. Všetci známi, keď sme sa zhovárali sa pýtali aký mám GPS system, keď chcem behať kade tade? Odpovedal som, že GPS nemám žiadny. Hneď ma vysmiali či ešte používam automapu :). Povedali kup si GPS navigáciu a máš po problémoch. No tak teda so ženou sme vyčlenili nejaké peniaze a kúpili GPS navigáciu konkrétne GPS ASUS. No pri platení GPS sme už mali pochybnosti či to bola dobrá kúpa konkrétne tejto GPS ASUS.

No nič zaplatili sme caa 140euro. Hneď v aute sme GPS ASUS rozbalili a poviem Vám normálne som sa vytešoval ako malé decko, keď dostane cukrík. Po rozbalení GPS a nainštalovaní do auta som ju zapol a vyskočila na mňa obrazovka nejake IGO no nič tak som dal hladať trasu k nám domov a spustil GPS navigáciu. Hneď na mňa ta GPS-ka vyblafla  “Po 800m odbočte vpravo“  bol som normálne hotový 🙂 tak sme sa nechali viesť GPS a doviezla nás v pohode domov všetko hovorila správne.

GPS ASUS

Neskôr sa nám naskytla cesta na stredne Slovensko, normálne som sa tešil, že konečne tú ASUS GPS poriadne vyskúšam.  No a nastalo sklamanie na ceste už neviem kde presne navigácia GPS od ASUS ukazovala cestu cez nejaké pole(normálne polnú cestu)… samozrejme som tade nešiel potom GPS zase hovorila „ prepočitava sa trasa“ no potom sa nejako GPS-ka schopila a ukazovala OK. Pýtal som sa známych čo to mohlo spôsobiť že ta GPS ASUS tak zblbla. Aj som dokonca volal do predajne. šetci sa zhodli na názore, že si mám aktualizovať mapy v GPS navigácii…. Takže som si ich dal aktualizovať cez známeho. Uvidím na nejakej budúcej dlhšej ceste čo bude zase vyvadzať.

Potom zase popíšem niečo 🙂

Autor: Grizzly

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.