AUTOLAK

Autolak – ako sa vyhnúť lakýrnikovy ?

Úhlavným nepriateľom autolaku sú rôzne škrabance, oderky a veľa ľudí zabúda aj na napríklad vtačí trus. Poznáte to dám si auto pod stromy aby som tam nemal potom teplo. Pod stromami s hneď stretneme s dvoma problémami. Autolak pod stromami trpí jak na škrabance, tak aj na trus od vtákov. Minule som to tak aj ja spravil a preto Vám píšem. Prídem neskôr k autu a pozerám odpadla halúzka zo stromu a ostala mi na streche.

Ani som sa nezapodieval a halúzku som dal preč a odišiel. Neskôr cca za tri dni som si všimol škrabanec na streche v miestach dopadu halúzky. O vtáčom truse sa nebudem ani vyjadrovať to poznáte všetci. Ak zbadáte na aute vtáčí trus, snažte sa ho čo najskôr odstrániť. Je veľmi agresívny. Ak sa na škrabance a vtačí trus vykašlete autolak Vám to vráti pri návšteve lakýrnika 🙂 Ak sa budete starať o autolak …. tak ušetríte.

autolak trus

Minule som čítal, ale nemám to podložené, že autolak trpí aj na rýchle zmeny teploty. Predstavte si rozpálené auto a umytie studenou vodou.

Asi to má niečo do seba, ak s mýlim napíšte, aké mate skúsenosti Vy.

Autor:  milanko

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.