Autoservis u každého inak

Ceny opráv sú niekedy rozdielne.

Každý z nás je nešťastný keď nám na aute začne blikať nejaká kontrolka, alebo v horšom prípade ak sa auto stane nepojazdné a nevieme si dať rady čo to môže byť. Vtedy vyvolávame známym či niekoho nepoznajú s autodiagnostikou a tak podobne. Tí čo si nevedia dať vôbec rady to neriešia.

Auto dajú odtiahnuť do autoservisu a čakajú len na výslednú faktúru(to sú Tí majetnejší). V každom prípade takéto situácie s autom naštvú v oboch prípadoch. Ak sa snažíte si všetko riešiť cez známych, alebo známeho, tak už určite viete kde sa bude Vaše auto opravovať 🙂  Niekedy je to bohužiaľ lepšia cesta ako dať auto do autoservisu. Na jednu zaujímavú skúsenosť som natrafil aj na internete. Pán si dal auto odtiahnuť do autoservisu. Niečo mal s palivovým čerpadlom. Nešlo mu naštartovať, ale vraj mu sem tam chytí a normálne ide. V autoservise mu povedali cenu 14 000sk.

ilustračné foto

Tak sa pýtal po známych či niekoho dobrého nepoznajú .  Neskôr sa mu podarilo naraziť na pána čo sa špecializuje len na danú značku. Po odvezení nepojazdného auta k tomu mechanikovy,  ktorému majiteľ auta popísal problém „vraj raz ide normálne ale potom zase vôbec“.   Podľa slov pána čo si nechal opravovať auto sa mechanik ponoril do auta a zobral si len nejaký káblik s dvomi očkami na konci a náradie. Niečo tam pošramotal a zrazu len povedal nech naštartuje a auto išlo normálne. Doslova na počkanie trvalo to cca 2hod. Mechanik si vypýtal 500sk  a pánko bol taký rád že mu dal 800sk za rýchlosť a za ochotu 🙂

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.