Nikdy viac čínske autožiarovky

Priateľka prišla z práce s otázkou či nechceme autožiarovky do auta. Nejako som jej nevenoval pozornosť, nepýtal som sa ani na značku a odmrkol som že dobre nech donesie na skúšku. Tak sme teda kúpili, cena bola okolo 3 eurá za pár. Vyzerali byť celkom fajn nič im nechýbalo, boli to síce čínske žiarovky, ale za tie peniaze :). Priateľka ich samozrejme hneď  chcela meniť. Ledva som jej vysvetlil že je to zbytočné, keď nám žiarovky na aute ešte svietia.

No samozrejme časom došlo na jej slová a jedna žiarovka odišla. Vymenil som hneď aj tu druhú pre istotu, lebo som ich menil spoločne minulý rok a vedel som že je otázka času kedy odíde aj tá druhá. No sklamanie prišlo keď prestala po troch mesiacoch svietiť jedna žiarovka.  Ako zasmial som sa a povedal som že čo sa dalo čakať od lacných čínskych autožiaroviek.

cinske autoziarovky

Najväčšie nervy som mal keď som zbadal  sivé úlomky vo svetlomete. Boli to rozpadnuté časti z čínskych žiaroviek. Na obrázku je vidieť že bola narušená ta vrchná vrstva a je poškodená určite vplyvom teploty. Skúšal som to zo svetlometu nejako dostať a podarilo sa mi to ale po dvoch hodinách. Povedal som to aj mojej priateľke nech odkáže tej kamoške čo sa stalo. Neskôr mi povedala že všetkým čo kúpili ti autožiarovky sa to stalo, niekomu viac niekomu menej. Kúpili sme radšej značkové  a v aute sú už viac ako trištvrte roka. Lacné žiarovky mi akurát spravili robotu navyše.

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.