PLASTI DIP – zmena farby diskov

Išiel som robiť kamarátovi počítač. Izbu má tak bližšie ku garáži. Vždy v lete sme k nemu chodili cez garáž do jeho izby, ale tentokrát sme nemohli lebo jeho brat niečo striekal v garáži a musel tam mať kľud a nesmelo sa tam prášiť čo je pochopiteľné 🙂 Keď sme robili ten počítač tak sem tam vždy po nejakom čase dobehol jeho brat a vravel že musia preschnúť vrstvy či čo 🙂 Dali sme sa do reči a zistil som že strieka disky na auto s tekutou gumou a volá sa to PLASTI DIP. Nedalo mi to a ako som bol pri tom počítači tak som si niečo o tom PLASTI DIPe popozeral a vyzeralo to dobre.

Je to akoby striekanie normálnou farbou, ale s tým že je nanesená namiesto farby jemná vrstva farebnej gumy a čo bola bomba tak sa to dá dať bezproblémov dole. Nemusíte nič šmirglovať len to strhnete. Vždy som si myslel, že keď si chcem zmeniť farbu tak sa musia elektróny len opieskovať a potom nastriekať. Určite klasické striekanie diskov je trvácnejšie aspoň z môjho pohľadu, ale aj ten PLASTI DIP má niečo do seba, aj keď nevydrží naveky. Keď som skončil s počítačom tak som sa išiel pozrieť do garáže a vypadalo to ozaj super chalan musel naniesť tuším 4 vrstvy, aby mu to prekrylo pôvodnú farbu.  Disky (elektróny) vyzerali naozaj vynikajúco. Kamošov brat odviedol skvelú prácu bolo vidieť že si dal záležať, všetko dôkladne odmastil a očistil. Vravel že by chcel prestreknúť celé auto, ale to mu obyčajný sprej nebude stačiť a bude musieť kúpiť striekacú pištoľ. Skúsenosti s Plasti Dip -om má kamarátov brat len kladné,  zatiaľ to ma na diskoch rok a plasti dip drží.  Nemám to sice nafotené, ale nejaké fotky som našiel na internete.

plastidip skusenosti plasti dip

 

 

 

 

 

PlastiDip je výborný materiál, ktorý môžte dať časom  dole a zmeniť farbu. Hneď sa mi zrodila myšlienka ako si prestreknem pochrómovanú masku na mojom aute a hlavne bez následkov, keď to budem chcieť vrátiť späť do pôvodného stavu.

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.