Oškrabávanie skla rezným kotúčom !

V našom činžiaku sa ubytovala partia montérov. Pravdepodobne nejaký pracovníci zo stavby. Vždy som ráno vyliezol na balkón si zapáliť a vyvetrať sa, približne v rovnakom čase oni odchádzali do práce.  Auto mali Tí montéri vždy pred naším bytom cca pár metrov.

Čo mali šoféra tak ten vždy ráno naštartoval auto zapálil si pri ňom  oškrábal okno.  Potom všetci nastúpili do auta a išli do práce. Jedného rána vyšiel iný chalan a išiel ako prvý pri auto. Otvoril si ho chvíľu hľadal škrabku , ale nič nenachádzal.  Potom otvoril kufor, zobral rezný kotúč z karbobrúsky a začal ním oškrábával okno.  Asi chcel potešiť šoféra aby nemusel on oškrbávať. V tom vychádzali ostatní z vchodu a videli čo robí ich kamoš.  Šofér hneď to kok…t prestaň. Veď doškrábeš okno 🙂 No ale už bolo neskoro. Cez deň prišli majstri na tom aute späť  dovolil som si vyfotiť tu skázu

oskrabavanie okna

Toho mamlasa včas zastavili kým nestihol narobiť fatálne škody. Na fotke to nie je dobre vidieť, ale reálne tam boli normálne ryhy na dotyk.  Pri takomto poškodení predného skla môže majiteľ dostať tuším aj pokutu 🙂  Aké z toho vyplýva ponaučenie ? Treba používať škrabky na okna, ktoré sú na to určené a nie hocičo poruke.

Martin

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.