Hučanie zimných pneumatík

Minulý rok vo februári ma chytili policajti a dali mi pokutu za pneumatiky, ktoré už boli v horšom stave. Musel som kúpiť nové zimné pneumatiky na moju octaviu.  Zimu som dokončil s novými zimnými pneumatikami predraženými o pokutu :).

Pneumatiky cez leto odpočívali v garáži uložené na sebe. Všetky pneumatiky mám obuté na diskoch takže len mením. Nakoľko boli aj vyvažované minuly rok tak 3 roky ešte sada pojazdí a pojde sada zase na vyváženie. V zime 2012 som nahodil pneumatiky a pri najbližšej jazde som počúval nepekný hluk od kolies.  Taký valivý zvuk od pneumatík.

Pneumatiky matador MP58 2 Pneumatiky matador MP58 1 MATADOR MP58

Povedal som si ….v tom Púchove asi niečo pokazili. Jazdil som daľej ale 600 km a nič sa nezmenilo. Otravovalo ma to stále tak  som zašiel do pneuservisu, kde mi nahadzoval sadu. Všetko skontroloval ci neni nejaká guma zošlahaná a nič nenašiel. Skontrloval mi tlak v pneumatikách a pneumatiky musel dosť dofuknut. S autom som sa išiel previesť a boli tiche ako nikdy, žiadny hluk od pneumatík som nespozoroval. Trocha som sa aj hambil ze som si neskontroloval tlak v pneumatikách a hned som nadával na Matador.  Ak Vám hučia pneumatiky tak skúste ich najprv dofukat na požadovany tlak. 🙂

Pjetro

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.