Poškodené pneumatiky od obrubníka.

Pred dvomi rokmi som kupoval na naše auto Suzuki ignis zimné pneumatiky Pirelli. Som na auto trocha zaťažený a hlavne na moju rodinu, aby som sa cítil na ceste bezpečnejšie,  nikdy zásadne nekupujem lacné veci do auta. Tento rok ich zase budem musieť asi vymeniť. Teda r.s.p aspoň dve na jednej náprave ani nie žeby boli zjazdené, ale sú poškodené.

Sme sa dohodli že manželka si zoberie auto a na druhý deň pôjdem ja s ním do práce. Manželka odišla do práce a postíhala si pobehať aj po obchodoch. Večer sme sa teda stretli pokecali dali kávičku a tak. Nepovedala ani slovíčko čo spravila, ani len naznak som nezbadal. Na druhý deň ráno som išiel ja do práce autom. Po práci som mal dať kolegovi nejaké dokumenty. Ten išiel somnou k autu. Trocha ma podpichoval aké mám tenké pneumatiky. No a potom to prišlo „šok“ zbadali sme totálne ryhy na jednej s pneumatík.

poskodena pneumatika

Boli to hlboké zárezy ktoré sa mohli hocikedy počas jazdy úplne poškodiť a spôsobiť nejaké  škody či už na aute alebo nebodaj posádke. No už som sa tešil domov na ženu ako mi to všetko vysvetlí. Prišiel som do kuchyne a pýtal som sa či sa včera nič nestalo. Samozrejme že nič odvetila. Povedal som jej o poškodených pneumatikách a išli sme von k autu. Prvé jej slová boli  „ježiiiiiš to na tom som jazdila?“   Baba čo Vám poviem 🙂  Tie pneumatiky predtým neboli vôbec poškodené a pýtal som sa zase čo sa stalo.  Zostala chvíľu ticho a potom to s nej išlo 🙂  Vybehla na nejaký obrubník s autom a snažila sa zaparkovať.  Nešlo to, musela zísť dole a zase vyliezť…. vtedy ich asi poškodila. Nejde mi ani o tie pneumatiky ale o bezpečnosť rodiny, preto si po ženách radšej kontrolujte auto 🙂

Roman K.

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.