TSI

Kúpa FABIE s TSI

Nedokazal som sa sem registrovat(blbne mi net) tak som to postol mailom.  Píšem sem prvý krát dúfam že  admin moju negatívnu skúsenosť  zverejní.

Napíšem niečo o aute mojho otca. Naši si celý život nemohli dovoliť nové auto mali sme stále feliciu. Keď otec prekrocil 50ku tak mali niečo našetrené že si spravia radosť z noveho auta. Tatkovi stále chodila po rozume fabia neviem preco, ale zarytý škodovkár sa nezapre. Tak sme chodili po salónoch a samé fabie HTP a TSI. O HTP motoroch som nieco čítal ze sa tam podpaluju ventily a podobne problemy. Preto som sa chcel vyhnut skodovkam. Tatko stále kukal na reklamy ala rodinné turbo TSI. No poviem Vám pravdu nič o TSI som nevedel. Bol to nový motor. Celkom sa nám ten motor TSI pozdával. Tak sme sa o TSI snažili dozvediet viac. Boli varianty motorov 1,2 TSI 63kW a 1,2 TSI 77kW. Tatko vravel že by mu stačila ta 1.2 TSI 63kW verzia  ved felicia mala 50kW.

1.2 TSI

Tak zase sme boli v autosalone a isli sme vyskúšat to rodinne turbo TSI. No poviem Vám bol som milo prekvapený ako to auto tahalo. TSI nás prekvapilo a z rodiným turbom sme odchádzali domov. Vytešovali sme sa cela rodina. No nebolo to nadlho. TSI po 5 mesiacoch zacalo vyhadzovat na palubovke nejaku kontrolku tak sme šli do servisu, vymenili nejaký snímač. S TSI sme odchádzali domov a po cca roku nám po starte vychadzal z motora taký škrkotavý zvuk. Tak zase servis. Museli na našom rodinnom turbe TSI meniť rozvody, niečo tam proste robili a že to bude OK.

Teraz máme najazdené od vymeny rozvodov cca 35000km a všetko sa zda byť OK. tuk tuk na drevo

AUTOR:  ANOTHER

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.