Diaľničné známky 2014 – ceny sa nemenia a určite sa vyskytnú aj falošné.

Prichádza nákup diaľničných známok na rok 2014. Ako to býva na slovensku že všetko sa zdražuje tak aspoň že ceny diaľničných známok  zostávajú také isté ako v roku 2013. AK prejde návrh zákona ktorý bol prednesený 14.8.2013 tak možno aj my sa dočkáme že budú diaľničné známky v elektronickej forme od roku 2015. Ceny a podrobnosti zatiaľ nie sú známe, ani som nikde nepostrehol o nich zmienku.

Najžiadanejšia diaľničná známka a to „ročná“ sa bude pravdepodobne opäť dať kúpiť za priaznivejšiu cenu, ale nebude to originál !!!  Falošne diaľničné známky sa  budú asi vyskytovať v bežnej premávke aj tento rok. Ich cena sa bude pravdepodobne pohybovať, ako aj minulý rok 2013 okolo 35 euro.  Treba si uvedomiť, že majiteľ vozidla s takouto falošnou známkou môže dostať aj pokutu. Falošné diaľničné známky časom vyblednú.

dialnicne znamky

Osobne doporučujem si radšej kúpiť normálnu diaľničnú známku na pumpách alebo príslušných miestach. Bohužiaľ my slováci sa budeme radšej búchať do pŕs ako sme ušetrili  a potom pri dialničnej kontrole sa budeme triasť či prejdeme cez policajnú kontrolu s falošnou dialničnou známkou 😀

Zdieľaj článok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Časový limit je vyčerpaný. Znova načítajte kód CAPTCHA.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.